logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Functioneel Beheerder

Wij zoeken een functioneel beheerder die een prestatie neerzet. Die eigenstandig verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren en structureren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders. Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een functioneel beheerder voor het Instituut Mijnbouwschade Groningen in het kader van beheer en ondersteuning doorontwikkeling van de applicaties die het uitvoeringsproces ondersteunen waarmee de schadevergoudingen als gevolg van de aardgaswinning in Groningen worden uitgevoerd.

Ervaring bij een overheidsorganisatie (4 jaar), Relevante werkervaring in het beheren van functionaliteiten binnen een grootschalige gebruikersorganisatie (4 jaar) Aantoonbare werkervaring in een functie, waarin men optreedt als intermediair tussen ICT leveranciers en gebruikers (4 jaar)

Reageer direct

BI Delivery Lead (Azure)

Als BI delivery lead werk je in een BI Devops team samen met de BI team lead aan het realiseren van de project doelstellingen. In dagelijkse standups kijk je met het team naar de status en voortgang van de actuele sprint. Je kijkt actief naar welke issues er spelen en wat voor risico’s daar potentieel uit voort kunnen vloeien en bespreekt met het team en de team lead wat mogelijke mitigerende maatregelen zouden kunnen zijn.

Afgelopen jaren ben je als delivery lead/project leider verantwoordelijk geweest voor een project met een financiële waarde van minimaal 2 mln euro en een teamgrootte van minimaal 15-20 mensen; In je werkervaring heb je zelf in meerdere projecten meegedraaid in het opleveren van een BI systeem (bij voorkeur in een Microsoft omgeving). Je hebt kennis van de technische concepten van de cloud (bij voorkeur Microsoft Azure);

Reageer direct

Systeembeheerder

De gezochte Citrix beheerder maakt deel uit van het Cloud Werkplek Beheer team en is medeverantwoordelijk voor het beheer van Citrix producten. In eerste instantie ten behoeve van de Cloud Werkplek voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, later mogelijk ook voor andere klanten van Dictu. Beheer van Citrix producten. Bijhouden van documentatie Citrix producten.

Minimaal 2 jaar Kennis en ervaring met Windows Server 2016/2019 & Windows 10, Minimaal 5 jaar Kennis en ervaring met Citrix Virtual Apps & Desktops Minimaal 5 jaar Kennis en ervaring met Citrix ADC, Minimaal 1 jaar Kennis en ervaring van XenMobile (CEM).

Reageer direct

Senior Android ontwikkelaar

Als senior Android ontwikkelaar ben je onderdeel van een op te zetten multidisciplinair ontwikkelteam. In het kader van de bestrijding van Corona ontwikkelt DICTU in opdracht van VWS een nieuwe mobiele app. Het doel van de app is het efficient en effectief ondersteunen van het Bron en Contact Onderzoek (BCO) van de GGDs.

We zoeken twee Android ontwikkelaars die ervaring hebben met het werken onder tijdsdruk en kunnen voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van privacy en security. Je werkt in een Scrum Team dat nauw samenwerkt met het backend team. Het team werkt volgens de Scrum werkwijze. In het team zitten, naast de Product Owner en Scrum Master, meerdere developers, een tester en UX designer

Reageer direct

Projectmanager

De opdrachtgever wilt dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als de klanten nog beter geholpen kunnen worden. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft de opdrachtgever als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management.

De divisie Heat & Industrials heeft de ambitie om haar klantenbestand voor warmteklanten te vervijfvoudigen naar 750.000 klanten in 2040. Voor deze groei is een efficiënte en schaalbare organisatie nodig. Om dit te realiseren heeft het organisatie onderdeel Heat & Cold Distribution meerdere verbeterprogramma’s gelijktijdig lopen. Met deze programma’s realiseren we verbeteringen (data, IT, proces en organisatie) die nodig zijn voor de realisatie van een efficiënte en schaalbare organisatie.

 

Reageer direct

Senior Tester

Team IJssel Cyaan is verantwoordelijk voor de nieuwbouw en onderhoud van een applicatie voor het inwinnen en beschikbaarstellen van gegevens. Op dit moment worden WAGWEU gegevens ingewonnen middels het nieuwe systeem CMZ. Dit systeem moet worden aangepast om zaaksgewijs meerdere gegevensstromen te gaan inwinnen en beschikbaar stellen

Binnen IV word je ingezet bij het onderdeel Standaard Transactie services (STS), afdeling Gegevens. STS/Gegevens is onderdeel van de IV-organisatie, die staat voor de informatievoorziening van de gehele Belastingdienst en heeft als doel de dienst optimaal te ondersteunen. Gegevens is verantwoordelijk voor de Informatie Voorziening van de uitvoeringsorganisatie CAP/Gegevens t.b.v. de klantregistraties, het inwinnen, in beheer nemen en beschikbaar stellen, bewaken en houden van de kwaliteit van gegevens en aansluitingen op het stelsel van Basis Registratie

Reageer direct

Applicatietester / Coördinator

Als testcoördinator draag je zorg voor de werkplek in de breedste zin van het woord. Hierin neem jij het initiatief en laat jij een proactieve werkhouding zien. Jij neemt tijdig maatregelen om de continuïteit en de leverbetrouwbaarheid van de dienstverlening te waarborgen.

Technische testen en functionele testen van Thinapp- en MSI- applicaties (packaging zelf is uitbesteed), Technische en functionele begeleiding van het packaging proces, Coördinatie van testtraject bij OCW en DUO, Documenteren en registreren

Reageer direct

PHP Developer

Je gaat samen met je multidisciplinaire en zelfsturende team meebouwen aan de oplossingen op de uitdagingen van morgen. Doordat je in ruim gevarieerde teams actief zal zijn krijg je veel mee van de specialismen van collega’s waardoor je jezelf enorm kunt verreiken qua kennis en ervaring.

HBO werk en denkniveau. Minimaal 2 jaar ervaring met PHP. Communicatief zeer vaardig. Liefst ervaring met Symfony framework, NodeJS of Laravel. Bij voorkeur ervaring met werken in zelfsturende teams.

Reageer direct

BC1191 - Tijdelijk
Functioneel Beheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1190 - Tijdelijk
BI Delivery Lead (Azure)

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1189 - Tijdelijk
Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1187 - Tijdelijk
Senior Android ontwikkelaar

Voor meer informatie
bel Dennis of

Reageer direct

BC1186 - Tijdelijk
Projectmanager

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1181 - Tijdelijk
Senior Tester

Voor meer informatie
bel Dennis of

Reageer direct

BC1183 - Tijdelijk
Applicatietester / Coördinator

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1180 - Vast
PHP Developer

Voor meer informatie
bel Dennis of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!