logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jou werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van een Windows 2012/2016 omgeving, of een volledige virtualisatie begeleiden. Teveel om op te noemen.

Minimaal 5 jaar brede kennis en recente ervaring met nieuwe versies van Microsoft Server (MCSA 2012 en/of 2016). In het bezit van relevante certificaten. Kennis van VMWare en/of Citrix.

Reageer direct

Infrastructuur engineer

We zoeken binnen ODC-Noord een creatieve en gemotiveerde fullstack engineer die ons kan helpen met de ontwikkeling van een ontwikkelstraat voor devops teams. We gebruiken hierbij moderne tools als Docker, Kubernetes, Gitlab, Ansible, Saltstack, etc. Je komt in een team terecht waar de lijnen kort zijn en waar iedereen gelijkwaardig is.

HBO werk- en denkniveau Minimaal 2 jaar kennis van en werkervaring met container platformen (Docker, Kubernetes) Minimaal 3 jaar: Kennis van en werkervaring met Linux Werkervaring met het werken in een Agile/scrum omgeving

Reageer direct

Test consultant

Als testconsultant moet je in staat zijn de voorbereiding en de testuitvoering op je te nemen en zorg te dragen dat de juiste data aanwezig is om de testen te kunnen uitvoeren. Je moet in staat zijn het overzicht rondom de verschillende opleveringen (en versies) te kunnen houden. Je rapporteert aan de testmanager over de voortgang, status testen, problemen etc. Je laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen en kijkt verder dan je opdracht. Je komt met ideeën en neemt je omgeving daarin mee.

HBO werk- en denk niveau ISTQB Advanced Test Analyst en/of TMap NEXT Test Engineer gecertificeerd. Ervaring met releasemanagement Ervaring met Functioneel Beheer Minimaal 8 jaar ervaring als testconsultant (tester) Kennis van en minimaal 4 jaar ervaring met het werken in JIRA / Confluence in de afgelopen 5 jaar

Reageer direct

Senior Technisch Beheerder 3e Lijn

Het deployen en onderhouden van de producten binnen de werkplekdiensten vinden zoveel als mogelijk geautomatiseerd plaats. De werkzaaamheden omvatten het uitvoeren diverse werkzaamheden, met betrekking tot het geautomatiseerd kunnen opleveren van gestandaardseerde producten, images, Security en Software Updates. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse technieken en oplossingen, waaronder Altiris, Ivanti Automation en Workspace Control, Group Policies, Powershell, Citrix etc.

HBO, Powershell, Windows, Altiris, Citrix, Ivanti Workspace Manager, Minimaal 3 jaar HBO werk- en denkniveau Minimaal 3 jaar Werk- en denkniveau op soortgelijke omgeving Minimaal 3 jaar bekend met de werkwijze van deployen in een PVS omgeving

Reageer direct

Functioneel Beheerder

Wij zoeken een functioneel beheerder die een prestatie neerzet. Die eigenstandig verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren en structureren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders. Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een functioneel beheerder voor het Instituut Mijnbouwschade Groningen in het kader van beheer en ondersteuning doorontwikkeling van de applicaties die het uitvoeringsproces ondersteunen waarmee de schadevergoudingen als gevolg van de aardgaswinning in Groningen worden uitgevoerd.

Ervaring bij een overheidsorganisatie (4 jaar), Relevante werkervaring in het beheren van functionaliteiten binnen een grootschalige gebruikersorganisatie (4 jaar) Aantoonbare werkervaring in een functie, waarin men optreedt als intermediair tussen ICT leveranciers en gebruikers (4 jaar)

Reageer direct

Systeembeheerder

De gezochte Citrix beheerder maakt deel uit van het Cloud Werkplek Beheer team en is medeverantwoordelijk voor het beheer van Citrix producten. In eerste instantie ten behoeve van de Cloud Werkplek voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, later mogelijk ook voor andere klanten van Dictu. Beheer van Citrix producten. Bijhouden van documentatie Citrix producten.

Minimaal 2 jaar Kennis en ervaring met Windows Server 2016/2019 & Windows 10, Minimaal 5 jaar Kennis en ervaring met Citrix Virtual Apps & Desktops Minimaal 5 jaar Kennis en ervaring met Citrix ADC, Minimaal 1 jaar Kennis en ervaring van XenMobile (CEM).

Reageer direct

Senior Android ontwikkelaar

Als senior Android ontwikkelaar ben je onderdeel van een op te zetten multidisciplinair ontwikkelteam. In het kader van de bestrijding van Corona ontwikkelt DICTU in opdracht van VWS een nieuwe mobiele app. Het doel van de app is het efficient en effectief ondersteunen van het Bron en Contact Onderzoek (BCO) van de GGDs.

We zoeken twee Android ontwikkelaars die ervaring hebben met het werken onder tijdsdruk en kunnen voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van privacy en security. Je werkt in een Scrum Team dat nauw samenwerkt met het backend team. Het team werkt volgens de Scrum werkwijze. In het team zitten, naast de Product Owner en Scrum Master, meerdere developers, een tester en UX designer

Reageer direct

PHP Developer

Je gaat samen met je multidisciplinaire en zelfsturende team meebouwen aan de oplossingen op de uitdagingen van morgen. Doordat je in ruim gevarieerde teams actief zal zijn krijg je veel mee van de specialismen van collega’s waardoor je jezelf enorm kunt verreiken qua kennis en ervaring.

HBO werk en denkniveau. Minimaal 2 jaar ervaring met PHP. Communicatief zeer vaardig. Liefst ervaring met Symfony framework, NodeJS of Laravel. Bij voorkeur ervaring met werken in zelfsturende teams.

Reageer direct

BC1196 - Vast
Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1194 - Tijdelijk
Infrastructuur engineer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1193 - Tijdelijk
Test consultant

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1192 - Tijdelijk
Senior Technisch Beheerder 3e Lijn

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1191 - Tijdelijk
Functioneel Beheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1189 - Tijdelijk
Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1187 - Tijdelijk
Senior Android ontwikkelaar

Voor meer informatie
bel Dennis of

Reageer direct

BC1180 - Vast
PHP Developer

Voor meer informatie
bel Dennis of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!