logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Arbeidsvoorwaarden
Primair.

Als je onze collega wordt ....
dan bieden wij jou een leuk team met het familiegevoel, collegialiteit, gelijkheid, waardering, je doet er toe, heel veel gezelligheid (onder en na werktijd), jaarlijks meerdaags uitje, maandelijkse borrels en etentjes, een verjaardagspresentje, met kerst een origineel kerstpakket en een leuke achterban met een bak aan kennis

Oh ja, naast de
leuke dingen:

Vanzelfsprekend bieden wij ook een marktconform salaris, laptop, telefoon, pensioenregeling, eindejaarsbonus, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, leaseauto, 25 vakantiedagen, ontwikkelingsmogelijkheden en hele interessante opdrachten bij leuke opdrachtgevers.

vacatures

Senior Operations Engineer

Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de staatsexamens seizoensgebonden zijn, hebben we qua beheerwerk een drukke periode tussen mei en september, en een relatief rustige periode van oktober tot en met april. In deze periode is er veel gelegenheid om te werken aan procesverbeteringen, automatisering, je eigen vaardigheden en vakgroep gerelateerde activiteiten zoals werkgroepen.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau Ervaring met automated deployen Ervaring met cloud- en of containertechnieken Ervaring met GitOPS Ervaring met het inrichten, installeren en beheren van applicaties op een containeromgeving 3 jaar Relevante werkervaring in een Agile / Scrum omgeving 3 jaar Ervaring met het inrichten van monitoring 3 jaar

Reageer direct

Medior / Senior Systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van een Windows 2012/2016 omgeving, of een volledige virtualisatie begeleiden. 

Functie-eisen

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met nieuwe versies van Microsoft Server (MCSA 2012 en/of 2016). In het bezit van relevante certificaten. Kennis van VMWare en/of Citrix.  Ook is het een pre als je naast je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell.

Reageer direct

Senior Requirements Engineer

De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader van het project ‘Modernisering Examens’ zijn wij bezig om de huidige wijze van werken van de uitvoering door te lichten en opnieuw vorm te geven. De huidige legacy applicaties worden daarbij natuurlijk vervangen door de bij het nieuwe proces horende geautomatiseerde ondersteuning. Modernisering Examens loopt al een tijdje en heeft nog wat jaren te gaan, het is veel vernieuwen (nieuwbouw) en een van de grotere projecten op dit moment binnen DUO. We hebben hierbij de hele keten in scope, van schermen tot backend en van interne gebruikers tot Staatsexamenkandidaten en scholen. Daarnaast houden we – zolang het nodig is – de legacy werkend, en voeren onderhoud uit op de al vernieuwde applicaties. Er ligt nog behoorlijk wat werk op de plank en om meer tempo in de ontwikkeling te krijgen gaan we een vierde DevOps team oprichten, naast de drie al bestaande teams.

HBO- werk- en denkniveau Relevante werkervaring als Requirements Engineer / Functioneel Ontwerper aan back- en frontend systemen Relevante werkervaring in een Agile / Scrum omgeving Relevante werkervaring met data modelering

Reageer direct

Senior Test Engineer

Je bent een conceptuele denker en kunt kanttekeningen plaatsen bij architecturale vraagstukken. Je neemt het voortouw op het gebied van teststrategie en de invulling daarvan door de teststrategie en het testplan te vervolmaken. Dat doe je vanuit een gemotiveerde visie en je zorgt er voor dat je het team planmatig van het huidige naar het volgende niveau brengt. Hiervoor zoeken wij ervaren testers die geautomatiseerd kunnen testen.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau 3 jaar Recente werkervaring met tooling tbv geautomatiseerde testen​​​​​​​ 2 jaar Relevante werkervaring in een Agile / Scrum omgeving 3 jaar Werkervaring met Cucumber i.c.m. Java 3 jaar

Reageer direct

Beheerder Infrastructuur Werkplekdiensten

Als ervaren Beheerspecialist Infrastructuur bij Werkplekdiensten voer je het technische beheer uit op de VDI werkplek (middels VMWare Horizon), Windows 10 device (middels VMware WorkspaceOne) en op aangrenzende percelen. Je bent verantwoordelijk voor het (proactief) beheer van de werkplek, lost complexe problemen en incidenten op en draagt daarbij zorg voor structurele oplossingen. Eventueel participeer je in infrastructurele projecten die de infrastructuur van de werkplek raken.

Functie-eisen

Minimaal 2 jaar grondige kennis en ervaring met (gevirtualiseerde) werkplek omgevingen in het algemeen en VDI-omgevingen op basis van Vmware producten waaronder; Workspace One en Horizon in het bijzonder.

Minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Windows 10, Windows 2012/2016/2019.

Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met Azure (Intune, Microsoft 365 apps, Business store)

Functie-wensen

Kennis en ervaring met SCCM (current branch 2211), VMware Horizon (VDI), VMware Workspace One (Access en Unified Endpoint Management), VMware Dynamic Environment Manger (DEM), Vmware App Volumes, FSlogix en Group policies; Kennis en ervaring met technisch en functioneel testtrajecten van ThinApp en MSI; Image release management;

Reageer direct

Infrastructuur Engineer VMWare

Je wordt onderdeel van het IaaS team. Het team is verantwoordelijk voor het leveren van een rubuste infrastructuur voor zowel DUO als OCW. Je gaat werken aan het beheren, onderhouden en ontwikkelen van deze infrastructuur. De functie is in ontwikkeling en vraagt daarom om flexibiliteit en de capaciteit om mee te willen denken aan de invulling hiervan.

Functie-eisen

Je hebt minimaal 5 jaar hbo werk en denk niveau, bij voorkeur in de richting van ICT. Minimaal 5 jaar ruime ervaring met VMWare producten. Minimaal 2 jaar ervaring met Backup & Recovery producten. Kennis van VMWare, storage.

Reageer direct

Netwerkbeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren netwerkbeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van Cisco / HP omgevingen, of een volledige netwerkplan maken. 

Functie-eisen

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met Cisco en/of HP switches en routers. In het bezit van relevante certificaten van Cisco of HPE. Ook is het een pre als je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell. Ook kennis van andere netwerkgerelateerde toepassingen zoals Fortigate, Fortinet, Wireshark, PRTG en Solarwinds

Reageer direct

BC1189 - Tijdelijk
Senior Operations Engineer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1196 - Vast
Medior / Senior Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1201 - Tijdelijk
Senior Requirements Engineer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1200 - Tijdelijk
Senior Test Engineer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1197 - Tijdelijk
Beheerder Infrastructuur Werkplekdiensten

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1199 - Tijdelijk
Infrastructuur Engineer VMWare

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1191 - Vast
Netwerkbeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!