logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Arbeidsvoorwaarden
Primair.

Als je onze collega wordt ....
dan bieden wij jou een leuk team met het familiegevoel, collegialiteit, gelijkheid, waardering, je doet er toe, heel veel gezelligheid (onder en na werktijd), jaarlijks meerdaags uitje, maandelijkse borrels en etentjes, een verjaardagspresentje, met kerst een origineel kerstpakket en een leuke achterban met een bak aan kennis

Oh ja, naast de
leuke dingen:

Vanzelfsprekend bieden wij ook een marktconform salaris, laptop, telefoon, pensioenregeling, eindejaarsbonus, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, leaseauto, 25 vakantiedagen, ontwikkelingsmogelijkheden en hele interessante opdrachten bij leuke opdrachtgevers.

vacatures

Medior / Senior Werkplekbeheerder

Functieomschrijving: Verantwoordelijk voor alle ICT Systemen e.g. laptops, wifi, video systemen in conferentie zalen. Oplossen van ICT gerelateerde problemen Onderhouden van het lokale netwerk Contact met externe leveranciers Optimaliseren van de systemen Maximaliseren van de gebruikte applicaties O365 en Azure

Minimaal MBO4 afgerond in de IT. Minimaal 4 jaar werkervaring als werkplekbeheerder. Kennis van Windows Servers, Azure, O365 en Citrix. Kennis van Azure, Active Director, Intune. Sterke analytische en communicatieve vaardigheden. Hands on en pro actief. Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Enkele relevante certificeringen. 

Reageer direct

Medior / Senior Servicedeskmedewerker

Als IT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de eindgebruikers op het gebied van IT. Er kunnen zich allerlei IT-problemen voor doen op een dag en jij weet dit op te lossen. Hierbij komt jouw technische kennis van platformen, werkplektools en de Office365 omgeving goed van pas. Keer op keer vind jij de beste oplossingen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het volgende: Eerstelijns support leveren aan eindgebruikers, telefonisch en onsite. Aanpassen van prioriteit op basis van de dagelijkse tickets. Kennis overdragen aan interne eindgebruikers.

Afgeronde MBO4 opleiding, richting ICT.  2 tot 4 jaar ervaring als IT support en/of servicedeskmedewerker. In bezit van Rijbewijs B. De technische stack waarin je gaat werken en waarin je bij voorkeur ervaring hebt opgedaan: Windows 10 en Windows 11 Office 365 Active Directory Topdesk. Daarnaast in het bezit van ITIL V4 en het is een pre als je andere, relevante certificeringen hebt. 

Reageer direct

Senior PHP Developer

Werkzaamheden: Ontwerpen, ontwikkelen, programmeren en onderhouden van maatwerk webapplicaties. Inhoudelijk bijdragen aan de ontwerp- en specificatie fases van projecten. Voorkomen en verhelpen van storingen in webapplicaties en / of websites.

HBO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar werkervaring op het vlak van website ontwikkeling. Uitgebreide en aantoonbare kennis van PHP en MySQL. Kennis van netwerksystemen en met name web-, file- en database servers. Analytisch vermogen. Flexibiliteit en stressbestendigheid. Resultaatgerichte werkwijze. Teamplayer met zelfstandigheid. Volledige beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Reageer direct

Medior / Senior Systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van een Windows 2012/2016 omgeving, of een volledige virtualisatie begeleiden. 

Functie-eisen

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met nieuwe versies van Microsoft Server (MCSA 2012 en/of 2016). In het bezit van relevante certificaten. Kennis van VMWare en/of Citrix.  Ook is het een pre als je naast je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell.

Reageer direct

Beheerder Infrastructuur Werkplekdiensten

Als ervaren Beheerspecialist Infrastructuur bij Werkplekdiensten voer je het technische beheer uit op de VDI werkplek (middels VMWare Horizon), Windows 10 device (middels VMware WorkspaceOne) en op aangrenzende percelen. Je bent verantwoordelijk voor het (proactief) beheer van de werkplek, lost complexe problemen en incidenten op en draagt daarbij zorg voor structurele oplossingen. Eventueel participeer je in infrastructurele projecten die de infrastructuur van de werkplek raken.

Functie-eisen

Minimaal 2 jaar grondige kennis en ervaring met (gevirtualiseerde) werkplek omgevingen in het algemeen en VDI-omgevingen op basis van Vmware producten waaronder; Workspace One en Horizon in het bijzonder.

Minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met Windows 10, Windows 2012/2016/2019.

Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met Azure (Intune, Microsoft 365 apps, Business store)

Functie-wensen

Kennis en ervaring met SCCM (current branch 2211), VMware Horizon (VDI), VMware Workspace One (Access en Unified Endpoint Management), VMware Dynamic Environment Manger (DEM), Vmware App Volumes, FSlogix en Group policies; Kennis en ervaring met technisch en functioneel testtrajecten van ThinApp en MSI; Image release management;

Reageer direct

Medior / Senior Netwerkbeheerder

Als Network Engineer voor Bloemendaal Consultancy los je problemen op voor onze eindklanten. Je verzamelt en analyseert systematisch gegevens, identificeert de oorzaak en legt de basisoorzaken en haalbare oplossingen vast. Je bent gepassioneerd en volhardend; toont energie, gedrevenheid en enthousiasme om de gewenste resultaten te bereiken. Als Network Engineer bij Prodicom ben je een onmisbare schakel binnen projecten en het beheer van klantomgevingen; Je beheert proactief de ontwikkeling van de netwerk-infrastructuur zodat het systeem optimaal blijft werken; Je zorgt voor heldere communicatie; Je deelt je kennis met collegae. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en levert kwalitatief hoogstaand werk; Je houd je hoofd koel in een hectische omgeving en hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel; Het oplossen van problemen in de infrastructuur (troubleshooting); Het uitrollen van nieuwe netwerkkoppelingen (project); Het technisch aansturen van derde partijen (project).

Functie-eisen

Taken Het schrijven van technische oplossingen op basis van klantwensen; Het opstellen van technische voorstellen ter verbetering van de infrastructuur; Het uitvoeren van de reguliere beheer taken. Functie eisen & wensen CCNA of CCNP; Juniper Networks Certified Internet Specialist (JNCIS); Aruba Associate; Of vergelijkende Fortigate/Palo Alto certificeringen; Network Automation; Beginnend Python scripting;

Reageer direct

BC1199 - Vast
Medior / Senior Werkplekbeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1200 - Vast
Medior / Senior Servicedeskmedewerker

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1201 - Vast
Senior PHP Developer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1196 - Vast
Medior / Senior Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1197 - Tijdelijk
Beheerder Infrastructuur Werkplekdiensten

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1191 - Vast
Medior / Senior Netwerkbeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!