logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Scrum Master

Bij GBS IV Interactie zijn we op zoek naar een ervaren Scrum Master (full time) met ervaring op het gebied van systeemontwikkeling, bij voorkeur in een SAFe-context. Je moet als fulltime Scrum Master in staat zijn om twee scrumteams te kunnen begeleiden. Je faciliteert de teams bij de voortbrenging van hun producten en je bent naar buiten toe de vertegenwoordiger van de teams (o.a. in het SoS-overleg (Scrum of Scrums), bij planningsoverleggen en natuurlijk op het PI-event). De gezochte Scrum Master gaat eveneens vanuit zijn/haar rol IV Interactie helpen met de veranderopgave voor de komende jaren, namelijk het versnellen en verbeteren van de voortbrenging richting Continuous Delivery.

HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld blijkend uit een HBO-bachelor diploma) / Minimaal 3 jaar ervaring als scrummaster / Kennis van en ervaring met Java en object georiënteerd programmeren in het algemeen is een pre / Leading SAFe. / Kennis van GIT, Jira en Confluence / PSM 1 en PSM 2 (of vergelijkbare opleidingen)

Reageer direct

Java Developer

We zoeken een Java ontwikkelaar die bij voorkeur kennis en ervaring heeft met IBM Watson (pre, geen must). In deze rol breng je de klantwensen in kaart, op basis waarvan je bestaande componenten inzet of nieuwe componenten realiseert. Hierbij integreer je met functionaliteit van (open source) oplossingen buiten de IBM stack. Naast het configureren en realiseren van componenten pas je deze ook daadwerkelijk in productie toe.

HBO / Java / Ervaring met werken conform Agile Scrum methodiek / naast ontwikkelen, ook de capaciteit om te testen en naar productie brengen / ontwikkelaar met ervaring in Java of Python

Reageer direct

Netwerk Engineer

Je gaat aan de slag bij de unit ICT, specifiek bij het onderdeel Backoffice. De backoffice binnen de Unit ICT, directie Bedrijfsvoering is onderdeel van het Ministerie van Algemene Zaken. De Backoffice voert de beheerprocessen uit waarmee de ICT-diensten worden geleverd. De Backoffice is het 2e en 3e lijn aanspreekpunt voor ICT infrastructurele werkzaamheden.

Actuele certificeringen m.b.t. firewalls, routers, switches, loadbalancers van de grotere vendoren zoals CISCO, Palo Alto etc. Ervaring met het werken conform beheerprocessen op basis van ITIL of ISM HBO werk- en denk niveau Minimaal 8 jaar gedegen kennis en ervaring met het beheren van ICT netwerken (firewalls, routers, switches, loadbalancers etc.) binnen enterprise omgevingen Minimaal 8 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het analyseren van netwerkstromen

Reageer direct

Security Analist

Als security-analist monitor en interpreteer associeer je security-incidenten en logdata. Je verzamelt dreigingsinformatie en koppelt alle data aan elkaar. Zie je een aanval of een patroon? Dan weet jij exact hoe je de dreiging kunt wegnemen. Daarvoor gebruik je bijvoorbeeld SIEM-technologie, logsystemen, troubleshooting-tools of(zelf ontwikkelde) scripts.

Minimaal 3 jaar beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift / Minimaal 3 jaar HBO werk- en denkniveau / Minimaal 2 jaar kennis en relevante werkervaring van het product MicroFocus / Minimaal 2 jaar ervaring als projectmedewerker / Minimaal 2 jaar gespecialiseerde en brede kennis van het security domein.

Reageer direct

T-Shaped Tester

We zoeken een tester met gedegen kennis van Apex en PL/SQL voor het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van de testgevallen. Ook het configureren van processen in Apex hoort bij je taken. Daarnaast draag je bij aan het LifeCycleManagement van diverse applicatieclusters. Hieronder wordt verstaan: het analyseren van de verdere levensloop van de applicatie (bijv. uitfaseren, vernieuwbouw, archiveren etc) en het daadwerkelijk uitvoeren van de LCM werkzaamheden

Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring met het testen van Apex applicaties / Minimaal 1 jaar aantoonbare relevante ervaring met het testen van Forms/reports applicaties / Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring met agile/scrum / Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het configureren van processen in Apex

Reageer direct

System Engineer Video Platform

Vanwege vertrek van een externe en uitbreiding van werkzaamheden zijn we op zoek naar System Engineers Video-platform. Het implementeren van het low level design functionaliteiten voor video conferencing-diensten. Denk dan aan bijvoorbeeld verkeersstromen, gebruik, configuratie en inrichting van onder andere TMS, Conductor, Expressway, CUCM, TP, CMS en Cisco Jabber. Het resultaat na bouwen en testen op het Cisco platform is dan uiteraard uitvoerbaar binnen de kaders van de Belastingdienst.

HBO werk en denkniveau / Relevante en actuele werkervaring op het gebied van video (UC) en netwerktechnologie / kennis van en ervaring met Cisco oplossingen op UC (unified communication) gebied in een hybride omgeving (on-prem/cloud) / Kennis van Cisco Video Platform backend op meest recente versies / Kennis van Cisco Video endpoints op meest recente versies en uitvoeringen.

Reageer direct

Systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van een Windows 2012/2016 omgeving, of een volledige virtualisatie begeleiden. Teveel om op te noemen.

Minimaal 5 jaar brede kennis en recente ervaring met nieuwe versies van Microsoft Server (MCSA 2012 en/of 2016). In het bezit van relevante certificaten. Kennis van VMWare en/of Citrix.

Reageer direct

Senior Android ontwikkelaar

Als senior Android ontwikkelaar ben je onderdeel van een op te zetten multidisciplinair ontwikkelteam. In het kader van de bestrijding van Corona ontwikkelt DICTU in opdracht van VWS een nieuwe mobiele app. Het doel van de app is het efficient en effectief ondersteunen van het Bron en Contact Onderzoek (BCO) van de GGDs.

We zoeken twee Android ontwikkelaars die ervaring hebben met het werken onder tijdsdruk en kunnen voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van privacy en security. Je werkt in een Scrum Team dat nauw samenwerkt met het backend team. Het team werkt volgens de Scrum werkwijze. In het team zitten, naast de Product Owner en Scrum Master, meerdere developers, een tester en UX designer

Reageer direct

BC1191 - Tijdelijk
Scrum Master

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1189 - Tijdelijk
Java Developer

Voor meer informatie
bel Dennis of

Reageer direct

BC1198 - Tijdelijk
Netwerk Engineer

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1197 - Tijdelijk
Security Analist

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1194 - Tijdelijk
T-Shaped Tester

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1193 - Tijdelijk
System Engineer Video Platform

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1196 - Vast
Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1187 - Tijdelijk
Senior Android ontwikkelaar

Voor meer informatie
bel Dennis of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!