logo

Gerrit heeft
Durf & Lef

Zonder lef geen mooie IT ervaringen.
We durven te proberen, te leren
en van het succes te genieten.

Bekijk onze vacatures Direct solliciteren

Arbeidsvoorwaarden
Primair.

Als je onze collega wordt ....
dan bieden wij jou een leuk team met het familiegevoel, collegialiteit, gelijkheid, waardering, je doet er toe, heel veel gezelligheid (onder en na werktijd), jaarlijks meerdaags uitje, maandelijkse borrels en etentjes, een verjaardagspresentje, met kerst een origineel kerstpakket en een leuke achterban met een bak aan kennis

Oh ja, naast de
leuke dingen:

Vanzelfsprekend bieden wij ook een marktconform salaris, laptop, telefoon, pensioenregeling, eindejaarsbonus, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, leaseauto, 25 vakantiedagen, ontwikkelingsmogelijkheden en hele interessante opdrachten bij leuke opdrachtgevers.

vacatures

Netwerkbeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren netwerkbeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van Cisco / HP omgevingen, of een volledige netwerkplan maken. 

Functie-eisen

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met Cisco en/of HP switches en routers. In het bezit van relevante certificaten. Ook is het een pre als je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell.

Reageer direct

Werkplekbeheerder

Jouw verantwoordelijkheden als werkplekbeheerder kunnen sterk uiteen lopen. Van het netjes wegwerken van kabels tot het volledig inrichten van een online werkplek met Microsoft 365. Met jou in de buurt hoeven collega’s en gebruikers zich geen zorgen te maken over de continuïteit in het werk. Mocht er zich toch een probleem voordoen dan ben je snel ter plaatse. 

Functie-eisen

Je hebt een mbo 4 opleiding afgerond in de richting van ICT Beheer, Je hebt zo’n 3 jaar werkervaring om zelfstandig aan de slag te gaan,Als je beschikt over een Microsoft certificaat is dat een pré, Je bent gedreven, accuraat en oplossingsgericht, Je kunt prioriteiten stellen, Je hebt een flexibele instelling en een sociale houding naar je collega’s.

Reageer direct

Infrastructuur Engineer IAAS

Als Infrastructuur Engineer op IAAS gebied ben je onderdeel van het DEVOPS en verantwoordelijk voor het automatiseren, beheren, controleren en analyseren van de platform dienstverlening en infrastructuur van DUO. Je hebt goede basiskennis van IT infrastructuren en architectuur en je bent in staat om samen te werken met directe collega’s en medewerkers van andere afdelingen. Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Tevens ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig. Met betrekking tot het implementeren en onderhouden van de ICT-infrastructuur voer je technisch beheer uit en ben je verantwoordelijk voor wijzigingen op paas gebied. Het automatiseren en scripten van dienstverlening zit in je bloed. Je doet de intake van wijzigingsverzoeken en voert nieuwe of gewijzigde infrastructuurcomponenten in. signaleert knelpunten op dat gebied. Je draagt zorg voor de voorbereiden van de proefproductie, voert deze uit en evalueert deze. Je kunt tevens klanten adviseren over een te kiezen technologie.

Functie-eisen

Kennis of ervaring met CISCO, CCNA Kennis of ervaring met ITIL Aantoonbare werkervaring met Routers en Switches (CISCO) (2 jr.) Aantoonbare ACI kennis en aantoonbare ervaring met implementatie naar ACI (Cisco) (2 jr.) Werkervaring Datacenternetwerk in een grote organisatie (2 jr.)

Reageer direct

Systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar ervaren systeembeheerders voor de uitbreiding van ons detacheringsteam. Jouw werkzaamheden vinden plaats bij relaties van Bloemendaal Consultancy. O.a. het beheren van een Windows 2012/2016 omgeving, of een volledige virtualisatie begeleiden. 

Functie-eisen

Minimaal 3 jaar brede kennis en ervaring met nieuwe versies van Microsoft Server (MCSA 2012 en/of 2016). In het bezit van relevante certificaten. Kennis van VMWare en/of Citrix.  Ook is het een pre als je Microsoft kennis ook een specialisatie hebt zoals bijvoorbeeld Powershell.

Reageer direct

CSSA Senior

Opdrachtomschrijving Het programma RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een senior CSSA om het projectteam te versterken. Werkveld met name klantprojecten, o.a. NCG en BSD. Werkgebied is primair regio Groningen en Zwolle. Achtergrond opdracht Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheert en onderhoudt en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

Functie-eisen

Minimaal HBO / WO werk- en denkniveau CSSA Pega Certified Senior System Architect - Pega Praktijk ervaring met Pega ontwikkeling (3 jaar) Ervaring met technische conversies met Pega (3 jaar) Ervaring met software developer (3 jaar)

Reageer direct

SCRUM Master

Ondersteunen van 'DevOps-team Register Onderwijs Deelnemers (ROD) Hoger Onderwijs' (HO; verder ‘het team’) . - Nulmeting maturity van het team. - Zorgen dat na 1 jaar tenminste met 1 niveau gestegen is. - sr. technische achtergrond als DevOps-engineer, die weet hoe de hazen lopen en wat er voor nodig is om een team tot een high-performing devOps-team om te vormen. Er is dus geen behoefte aan een SM die nadruk legt op het basale gedrag dat bij de Agile werkwijze hoort, maar aan iemand die planmatig doelen kan team-formuleren en daar enthousiast over kan vertellen en uitleg geven. Soft skills zijn belangrijk, maar technische hard skills mogen niet ontbreken.

Functie-eisen

SM I of vergelijkbaar Heeft zelf ervaren wat er voor nodig is en hoe het voelt om in een high perfoming DevOps-team te werken. Heeft een uitgesproken visie op DevOps en kan daar inspirerend over vertellen. Minimaal HBO werk- en denkniveau (3 jaar) Ervaring met het significant verbeteren van de Agile danwel Scrum werkwijze in een software ontwikkelteam (2 jaar) Ervaring met het significant verbeteren van de samenwerking tussen de teamleden wat geleid heeft tot een hogere teamvolwassenheid (2 jaar) Ervaring als Scrum Master van een DevOps-team waarbij het team wordt onzorgt, zodat deze zich kan richten op hun primaire opdracht en heeft daarnaast gedegen kennis en ervaring op het gebied van CI. 2

Reageer direct

BC1191 - Vast
Netwerkbeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1189 - Vast
Werkplekbeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1197 - Tijdelijk
Infrastructuur Engineer IAAS

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1196 - Vast
Systeembeheerder

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1200 - Tijdelijk
CSSA Senior

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

BC1199 - Tijdelijk
SCRUM Master

Voor meer informatie
bel Erik of

Reageer direct

Niks gevonden?

Geen passende vacature gevonden? Laat je gegevens achter en wie weet kunnen wij wel een match voor je maken

Direct solliciteren?

Wij zoeken altijd nieuwe collega's

Stuur je gegevens direct op!